dilluns, 4 de novembre del 2013

HÒSTIA PUTA. ÉS CA EM TRAIEU DE POLLEGUERA

S'ha de ser subnormal, retardat i fill de llefa i òvuls de germans amb hemofília.

Posem:

"@cat_indepe_DUI_II*II: RT si independència. FAV si tercera via."

Teniu en compte que:

Suposat RT

1- com els 235 seguidors que tens són de la teva corda aquest plantejament és menys objectiu que una portada de La Razón.

2 - com 76 d'aquests seguidors són super "indepes" i volen guiar-nos pel camí de la Catalunya sobirana, i a més "està super de moda ser indeeeepe" et fan RT. Multiplicant els impactes de la següent manera:

76*(56 que és la mitjana de seguidors que tenen *(ª) que són els possibles RT on ª és la probable desmultiplicació de RT i que no sé que potlles dic perquè jo de matemàtiques no en sé, de fet per contar quantes en pago al remigio he de sumar els dibuixets de les cartes, però a tu això tant et fa.

TOTAL: que en 20 minuts la piulada té 354 RT.

3 - amb 354 RT no podem estar eTivocats. Catalunya vol ser independent. I INDE INDEPENDÈNCIA.

4 - no ens enganyes, això ho fas per guanyar uns followers, perque siguem sincers, a tu el que et mola és tenir molts seguidors. Però l'únic que treus són dos follows, i un és d'Assemblea de Castellfollit que com que no li tornes el follow et deixa de seguir. I que el que tuiteges és menys interesant que una pedra. Ben jugat mestre. CRACK. FUCKER. IMBÈCIL.

Suposat FAV.

1- ni un t'ho farà, perque si hi ha una cosa que els teus seguidors desconeixen és el concepte: "pensar diferent". I els seguidors dels teus seguidors igual.

2- dos et fan fav, i com el fav no fa arribar el tuit als teus seguidors allà s'acaba la història. CAPUT.

3- dos et fan fav i a més rt per fer arribar l'enquesta als seus seguidors. MOLT BÉ NANO, HAS INFLAT EL RT. PRÈMIT.

Jo què sé: és que sembleu gilipolles i feu pena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada